Monday, August 17, 2015

Mahu melancong PERCUMA setiap tahun?


Sangat-sangat teruja setiap kali nak berkongsi kisah rahsia FREE trip bersama Shaklee. Siapa yang tak suka pegi melancong secara PERCUMA?! Bawa badan dan duit belanja jer yang lain Shaklee tanggung 100%, dari pengangkutan, penginapan dan makan minum. Tahun ni masuk tahun ke-4 kami dapat reward dari Shaklee. Alhamdulillah, terima kasih Allah atas setiap rezekiMu ini, Bermula dengan hanya berkongsi dan membantu oarang lain untuk mendapat berjaya dalam perjalanan penyusuan dan kesihatan, Kini saya mampu merasa pengalaman melancong ke dalam/luar negara secara PERCUMA setiap tahun. Best ke best?!

:: 2012 ::
  • National trip, 1 tiket Langkawi Westin
:: 2013 ::
  • International trip, 2 tiket Umrah & Dubai
:: 2014 ::
  • National trip, 2 tiket Sunway Resort 
  • International trip, 4 tiket Long Beach, Los Angeles dan San Francisco 
:: 2015 :: 
  • National trip, 3 tiket Palance of Golden Horses
  • International trip, 2 tiket Umrah & 

Tahun ni kami hadiahkan Shaklee International Trip kepada kedua ibu bapa kami untuk trip UMRAH/Abu Dhabi yang dijadualkan in shaa Allah pada 6-16 Dec 2015 ni (11 hari 10 malam - 3n Abu Dhabi, 3n Madinah dan 4n Mekah). Moga dipermudahkan urusan dan kesihatan mama dan baba sebelum, semasa dan selepas ke sana.

Tahun depan, ‪#‎seeyouinUSA2016‬ sambil kita meraikan Shaklee 60th Anniversary. Jom jom siapa nak rasa pengalaman melancong ke luar negara secara PERCUMA setiap tahun ?? atau ingin hadiahkan orang tersayang anda Umrah bersama Shaklee? Setiap tahun anda ada pilihan.  Tepat sangat lah kalau join sekarang !  PELUANG BISNES SHAKLEE

  • Secara sambilan atau sepenuh masa
  • Sesuai untuk wanita bekerja atau surirumah sepenuh masa
  • Sesuai untuk pelajar kolej dan universiti * modal rendah RM80 sahaja
  • peluang pendapatan 4-5 angka sebulan, melancong dan umrah percuma, bonus kereta setiap bulan.
Siapa cepat dia dapat. Masa cukup sangat untuk kumpul point. Allah tak akan sia siakan hambanya yang bersungguh sungguh #‎seeyouinusa2016‬. Impian kami semoga mendapat 6 tiket. In shaa Allah. Sebelum tu jom tengok video ni dulu kisah kami dan kengkawan masa trip tahun lepas ke USA. Hanya yang pantas akan berjaya !!





:: Berminat untuk order dan / atau sertai kami? Hubungi saya ::
Azlin
Call / Whatsapp / SMS / Telegram : 019-2682709  
Email : azlin.mohdatan[@]gmail.com
COD Shaklee : Shah Alam . Putra Height . Denai Alam . Bukit Jelutong . HICOM

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...