Monday, August 31, 2015

Success SUPER Mommies Hi-Tea Appreciation.

#Throwback
Setahun sudah  berlalu. Sudahkah anda mulakan usaha anda ? "Be The Architect Of Change"



"DON'T BE PUSHED BY YOUR PROBLEMS, 
BE LEAD BY YOUR DREAMS !!!"

The Power of PULLING TOGETHER !! 



:: Berminat untuk order dan / atau sertai kami? Hubungi saya ::
Azlin
Call / Whatsapp / SMS / Telegram : 019-2682709  
Email : azlin.mohdatan[@]gmail.com
COD Shaklee : Shah Alam . Putra Height . Denai Alam . Bukit Jelutong . HICOM

Tuesday, August 25, 2015

Belajar Asas Blog - Refresher


Alhamdulillah hari ni berkesempatan sertai Kelas Blog teantang Asas berblog. Actually kelas ni untuk refresh semula segala ilmu yang dah buat sebelum ni. Tetapi kali ni leh sistematik lagi. Dulu-dulu berblog belajar sendiri jer sambil tanya uncle google dan YouTube.

Bassically apa yang belajar adalah seperti berikut; 
* Kenal Blog
* Cara install Widget i.e layout, template, side bar etc
* Cara guna Link
* Cara update entry dalam blog
* Teknik blogwalking yang berkesan dan bijak

Menarik kan? Kelas ni terhad 30 orang jer di bawah pimpinan PM Cery. Jadi, sesiapa nak belajar asas buat blog meh contact.


:: Berminat untuk order dan / atau sertai kami? Hubungi saya ::
Azlin
Call / Whatsapp / SMS / Telegram : 019-2682709  
Email : azlin.mohdatan[@]gmail.com
COD Shaklee : Shah Alam . Putra Height . Denai Alam . Bukit Jelutong . HICOM







Monday, August 24, 2015

Berpiknik dengan PAF group


Alhamdulillah, terima jemputan dari anak Bisness Master Puteri dari Paf pada 9.8.15 hari tuh, berpiknik di Dataran Kemerdekaan Shah Alam.  Skali skali lepak-lepak outdoor sambil berpotluck dengan anak cuci cicit bisnes sangat seronok. Cuaca pun alhamdulillah, tak ler terlalu panas... redup, skali skala berangin sepoi-sepoi... Nyaman. 

Paling seronok anak-anak ler, bebas bergaul sambil berlari dan berbuble... kejap-kejap ada yang menangis dan merajuk... hihi biasa la tuh. Sekejap jer tu, lepas tu berkawan semula.



Baby Shaklee 2013'


Anak-anak WAHM ... 



Terima kasih buat suami-suami atas sokongan dan dorongan


Portluck yang dibawa hari tuh. Sup makaroni. Bawa skali Nutriferon dan Performance Drink. Maklum nak beroutdoor kan. Memastikan seluruh keluarga tak terhydrat nanti dan imun sistem siap sedia untuk melawan elemen-elemen penyakit yang tak diundang.




:: Berminat untuk order dan / atau sertai kami? Hubungi saya ::
Azlin
Call / Whatsapp / SMS / Telegram : 019-2682709  
Email : azlin.mohdatan[@]gmail.com
COD Shaklee : Shah Alam . Putra Height . Denai Alam . Bukit Jelutong . HICOM



Wednesday, August 19, 2015

Exclusive Dinner Jutawan

#throwback 
Alhamdulillah terima jemputan dari Mentor Cery Mamafaiz, untuk Exclusive Dinner for Business Leader under Jutawan Shaklee Group di Hotel Bangi PutraJaya. Seronok tau bila dikelilingi dengan orang-orang berjaya. Recharged jer rasa. 




Welcome door Gift note

Ucapan pembuka dari Tuan Rumah.
Berbillion thanks to you dear Cery. Semoga sentiasa sihat dan murah rezekei selalu.


siap dapat medal tau 

Tapi paling best dapat cabutan bertuah Voucher Pakson worth RM500.
seronok ke seronok???


Antara leader-leader yang hadir. Semoga semua suksess dunia & akhirat
Saya sayang #ukwahfillah kita semua.

Yang ni terlebih Sayang ketat-ketat. Dari biasa-biasa sehingga mencapai rank Tertinggi Master Coornidator, susah senang, jatuh bangun, down atau tertidur... pasti ada yang akan tolong support, tembak dan kapak bersama-sama untuk upkan semangat masing-masing. 

@cery_mamafaiz @zura_betty @dilaroslan_@elaila2011 @nurizzatijawias @lyana_mansor  @prmmy2 @hernyhafiz @aineelee71 @aulakif @lia  @cipau @nurzahira @beeha



:: Berminat sertai kami? Hubungi saya ::

Azlin
Call / Whatsapp / SMS / Telegram : 019-2682709  
Email : azlin.mohdatan[@]gmail.com
COD Shaklee : Shah Alam . Putra Height . Denai Alam . Bukit Jelutong . HICOM








Monday, August 17, 2015

Mahu melancong PERCUMA setiap tahun?


Sangat-sangat teruja setiap kali nak berkongsi kisah rahsia FREE trip bersama Shaklee. Siapa yang tak suka pegi melancong secara PERCUMA?! Bawa badan dan duit belanja jer yang lain Shaklee tanggung 100%, dari pengangkutan, penginapan dan makan minum. Tahun ni masuk tahun ke-4 kami dapat reward dari Shaklee. Alhamdulillah, terima kasih Allah atas setiap rezekiMu ini, Bermula dengan hanya berkongsi dan membantu oarang lain untuk mendapat berjaya dalam perjalanan penyusuan dan kesihatan, Kini saya mampu merasa pengalaman melancong ke dalam/luar negara secara PERCUMA setiap tahun. Best ke best?!

:: 2012 ::
  • National trip, 1 tiket Langkawi Westin
:: 2013 ::
  • International trip, 2 tiket Umrah & Dubai
:: 2014 ::
  • National trip, 2 tiket Sunway Resort 
  • International trip, 4 tiket Long Beach, Los Angeles dan San Francisco 
:: 2015 :: 
  • National trip, 3 tiket Palance of Golden Horses
  • International trip, 2 tiket Umrah & 

Tahun ni kami hadiahkan Shaklee International Trip kepada kedua ibu bapa kami untuk trip UMRAH/Abu Dhabi yang dijadualkan in shaa Allah pada 6-16 Dec 2015 ni (11 hari 10 malam - 3n Abu Dhabi, 3n Madinah dan 4n Mekah). Moga dipermudahkan urusan dan kesihatan mama dan baba sebelum, semasa dan selepas ke sana.

Tahun depan, ‪#‎seeyouinUSA2016‬ sambil kita meraikan Shaklee 60th Anniversary. Jom jom siapa nak rasa pengalaman melancong ke luar negara secara PERCUMA setiap tahun ?? atau ingin hadiahkan orang tersayang anda Umrah bersama Shaklee? Setiap tahun anda ada pilihan.  Tepat sangat lah kalau join sekarang !  PELUANG BISNES SHAKLEE

  • Secara sambilan atau sepenuh masa
  • Sesuai untuk wanita bekerja atau surirumah sepenuh masa
  • Sesuai untuk pelajar kolej dan universiti * modal rendah RM80 sahaja
  • peluang pendapatan 4-5 angka sebulan, melancong dan umrah percuma, bonus kereta setiap bulan.
Siapa cepat dia dapat. Masa cukup sangat untuk kumpul point. Allah tak akan sia siakan hambanya yang bersungguh sungguh #‎seeyouinusa2016‬. Impian kami semoga mendapat 6 tiket. In shaa Allah. Sebelum tu jom tengok video ni dulu kisah kami dan kengkawan masa trip tahun lepas ke USA. Hanya yang pantas akan berjaya !!





:: Berminat untuk order dan / atau sertai kami? Hubungi saya ::
Azlin
Call / Whatsapp / SMS / Telegram : 019-2682709  
Email : azlin.mohdatan[@]gmail.com
COD Shaklee : Shah Alam . Putra Height . Denai Alam . Bukit Jelutong . HICOM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...